JAG ClubA Jaguar Shop Hungary Kft. üzletszabályzata és Általános szerződési feltételei

A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. Rendelet alapján:

A jelen üzletszabályzat a Jag Club márkanévvel szereplő termékek web shopon keresztül történő értékesítésére vonatkozik:

A vállalkozó adatai: Jaguar Shop Hungary Kft.
Székhelye: 1153 Budapest, Szerencs u.32
Adószám: 23729179-2-42


Preambulum:
A Jaguar Shop Hungary Kft. - a jelen üzletszabályzat és általános szerződési feltételek megalkotásánál kizárólag a fogyasztók gyors, pontos és korrekt kiszolgálásának szándéka vezérelte, a termékek iránt elkötelezett fogyasztók legnagyobb elégedettségének elérése céljából.

A jelen üzletszabályzat a Jaguar Shop Hungary Kft. és fogyasztó között létrejövő szerződés legfőbb szabályait foglalja össze, amely a JAG Club termékek értékesítésére irányul.

Vásárlási feltételek
A szerződés létrejötte és formája:
A szerződés a vállalkozás által működtetett tartós távértékesítési rendszer keretében olyan módon jön létre, hogy a szerződés megkötése érdekében a vállalkozás kizárólag távközlő eszközt alkalmaz (távollevők között kötött szerződés, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet)

A távközlési rendszeren keresztül történő megrendelés automatikusan a Vásárlási feltételek elfogadását jelenti a fogyasztó részéről.
A web áruházban feltüntetett árak az áfát tartalmazzák.
A szerződés a vállalkozó honlapján található megrendelőlap kitöltésével és elektronikus visszaküldésével jön létre. A szerződést a felek írásban megkötöttnek tekintik.
A szerződés alapiratai: Számla, csomag átvételéről szóló igazolás.
A szerződés nyelve : magyar. A számla átvétele egyben a szerződés megkötésének is minősül.

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai:
A vásárolt áruk tulajdonságait és jellemzőit a konkrét árucikk nagyított képe mellett találja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Szállítási feltételek:

A megrendelt árut Szolgáltató alap esetben postai csomagként juttatja el a Megrendelő által megadott szállítási címre. Ezért szállítási díjat számláz a Vevő részére, melynek összege a kosár menüpontban látható. Ettől eltérő szállítási mód, vagy akár személyes átvétel választására a telefonos vagy az e-mail-es egyeztetés során van lehetőség.

Fizetés módja:
A Kiegyenlítés a megküldött csomag átvételével egyidejűleg a számla átvételekor készpénz formában.

Jogi információ:

Elállási jog:
Amennyiben a vásárlástól a termék átvételét követően kíván elállni, azt az alábbiak szerint teheti meg: A vásárló, az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a blokkal (vagy ha a megrendeléskor számlát kért, akkor a számlával) együtt visszajuttatnia címünkre. A Jaguar Shop Hungary Kft. kizárólag eredeti, új állapotú, sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban neki kell gondoskodnia.
Amennyiben a visszaküldött lábbeli, illetve csomag hiánytalanul megfelel a fenti feltételeknek, a Jaguar Shop Hungary Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban előírtaknak megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja a vásárló részére.

A jelen Üzletszabályzatban nem szabályozott kérdésekben a A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. Rendelet rendelkezései az irányadóak.

Ügyfélszolgálatunk:
Ügyfélszolgálatunkat a jagclub@jagclub.hu e-mail címen vagy a 06 20 439 4509 és a 06 20 429 2555-ös telefonszámon érheti el.

Észrevételek és panaszok:
Észrevételeit és panaszait kérjük írja meg nekünk a jagclub@jagclub.hu e-mail címere.Egyéb feltételek:
A Jaguar Shop Hungary Kft. ezúton tájékoztatja, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Külön rendelkezés hiányában a Jaguar Shop Hungary Kft. a későbbiekben tájékoztatja Önt akcióiról és újdonságairól. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk!

A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár. A feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Az esetleges elírásokból, programhibákból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.