JAG Club
Kzzel ksztett frfi cip

Kzzel ksztett frfi cip

Az 1935-ben alaptott csaldi manufaktra mr hrom generci ta magas minsg kzzel ksztett cip ksztsvel foglalkozik. A tkletes lbbelikkel szembeni kvetelmnyek biztostsa csak szerny, heti 500 pr frfi cip elksztst teszi lehetv, amit a vilg 34 orszgba szlltanak.

Egyedi frfi cip

A kzzel ksztett cip egyedisge a rszletekben rhet tetten, ahol a kifinomult kzi megmunkls s a folyamatos emberi kzremkds pozitv hatsa jl megfigyelhet. A kivl stlusban megrajzolt szabsmintt, szigor ellenrzsen tesett magas minsg brbl vgjk ki az szakavatott kezek. A kiszabott felsrszhez illesztik a cip lelknek nevezett rmt amihez tbb szz tradicionlis ltssel rgztik a br talpat. A frfi cip kszt genercikon trktett varrsi s megmunklsi technikk garantljk a tkletes szemet gynyrkdtet kzmves remekmvek megszletst, amik viseljket hossz idn t egyedi knyelemmel s magas szint viselsi komforttal szolglnak.

Elegns frfi cip

Az ltalunk kzzel ksztett frfi cip elegancit tkrz, lnyege a kzi kszts, a kifinomultsg s a tkletes viselsi komfort. Az olasz tervezk munkjt, letisztult formavilg ppgy jellemzi, mint a casual fiatalos, sportos stlus. Nincsen knyelmesebb viselet a lbak szmra, mint egy, a legteljesebb komfortrzetet biztost kzzel ksztett cip.

A kzzel ksztett cip szerelmesei szeretik a minden ignyt kielgt modelleket. A Jag Club frfi cip (kzzel ksztett cip) hres megrendeli kztt tallhatjuk pldul a brit Kroly Herceget is.

Ma mr nyilvn nem szempont az, hogy apa fira rktse a lbbelijt, mint ahogy ez a huszadik szzad derekig mg ltalnos szoks volt, de a jl megformzott, kzzel ksztett cip ma is a frfi egyik legstlusosabb darabja.

Kzzel ksztett frfi cip